Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jessie J

2011.06.28

A közel 180 centis dalszövegíró és énekesnő, Jessie J nem csak sokkoló méreteivel és harsány stílusával véteti észre magát. A szexi óriás, Jessica Cornish ugyanis már 22 évesen olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Alicia Keys, Cyndi Lauper vagy B.O.B., de ami még jobb: eközben végig meg tudta őrizni egyedi stílusát.

 

A magas szárú acélbetétes bakancsba tűrt cicanadrág, és az egyedi séró alá bújtatott óriási Bambis karikafülbevalók messziről jelzik, hogy Jessie J önszántából tuti nem fog egykönnyen eltűnni az átlagos popsztárok áradatában. Önbizalma pedig kikezdhetetlen: “Szívproblémáim vannak, 3 évvel ezelőtt túléltem egy kisebb agyvérzést is. A legdurvább dolgokkal néztem farkasszemet, miközben az ágyam végében ülőknek sem volt fogalmuk róla, mi fog történni velem. Nem iszom, nem használok drogokat, és még kávét sem ihatok... Egyszerűen muszáj magabiztosnak lennem, mert nem mérgezhetem magam olyan szerekkel, amikből a korombeliek önbizalmat merítenek.” – mondja Jessie J, akinek végül a zene lett a tökéletes doppingszer. “A stúdióban úgy érzem, nincs szükségem semmi másra.”

 

Jessie már igen fiatalon nagy nevekkel került kapcsolatba: Justin Timberlake, Miley Cyrus és Christina Aguilera is köszönhetnek neki dalokat, de az igazi áttörést az jelentette számára, mikor egy közös koncertjükön Cyndi Lauper felhívta a színpadra, hogy együtt énekeljék el a Girls Just Wanna Have Fun-t. Szárnyalása innentől megállíthatatlan volt – a B.O.B.-vel felvett Price Tag-et Kylie Minogue és Paloma Faith is dícsérő tweetekkel illették, megjelenése után pedig gyakorlatilag rögtön világsiker lett.

 

2010-ben megjelent, és a brit slágerlisták második helyéig kapaszkodó Do It Like a Dude című kislemeze után Jessie 2011 februárjában elnyerte az ultramenő Critic’s Choice díjat is a The BRIT Awards-on, nem sokkal ezután (még február végén) pedig első szólóalbuma, a Who You Are is megérkezett. És ki tudja, mi mindent várhatunk még 2011 legvagányabb popcsillagától...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.