Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kovácsovics Fruzsi

2009.05.29

Fruzsit a Csillag Születik című műsorban ismerhettük meg, azóta a maglódi lánynak már megjelent első nagylemeze Üveggolyó címmel. Fruzsi több mint 3 éve gitározik, és több saját szerzeményt is írt, melyeknek zenéjét is ő szerezte, például az Üzenet a Nagyvilágnak című számot, amit a Csillag születik első középdöntőben adott elő.

Fruzsina a Csillag Születik előtt gyakran lépett fel unokatestvérével és bátyjával fel kis kocsmákban, kávézókban. Emellett tagja volt a maglódi mazsorett csoportnak is, és egy országos versenyt meg is nyert. Később gyerekeket is tanított mazsorettezni. Jelenleg szüleivel és középső bátyjával: Bálinttal él Maglódon. Három bátyja van, a legidősebb a gitáros Dávid, aki Pesten él, ő minden fellépésen gitáron kíséri húgát. Középső testvére Bálint, a Pécsi Tudományegyetemen tanul testnevelő-edzőnek. Fruzsi legkisebb bátyja, Matyi profi kézilabdázó; jelenleg Spanyolországban él.

Fruzsi a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Egészségügyi és Főiskolai karának hallgatója. A műsor miatt halasztott egy évet; hiszen egész embert kívánt ez a munka. Még a produkció előtt elárulta, hogy ha befejezi az egyetemet, szülésznő, gyermekorvos, vagy tanítónő lesz; a lényeg, hogy gyerekekkel szeretne foglalkozni. De még nem dőlt el semmi: a Csillag Születik óta belekóstolt többek között a műsorvezetésbe és a modellkedésbe is, szeptembertől pedig egy musical iskolát is elkezd.

Nemrégiben zenekart is alakított, ami két gitárosból (Kovácsovics Dávid, Borbás Norbert) egy basszusgitárosból, (Lieb Attila) és egy dobosból (Borbás Dániel) áll és gőzerővel dolgozik új lemezén.


Album(ok):

2008: Üveggolyó

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.