Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Caramell

2009.06.02

Caramel a Megasztár második szériájának győztese immár sokadik alkalommal bizonyította be hogy nem egynyári énekes: három albumával és lelkes rajongóival a háta mögött Caramel máris sokat tett le a magyar könnyűzene asztalára, és a továbbiakban is igyekszik bebizonyítani hogy számíthatunk rá.

Molnár Ferenc 1982-ben született Szolnokon. 16 éves koráig Törökszentmiklóson élt édesanyjával, nevelőapjával és 3 testvérével. Élete akkor változott meg gyökeresen, mikor öccse egy autóbalesetben életét vesztette, a szülők kapcsolata pedig a szörnyű tragédia miatt megromlott. Feri 17 évesen elhatározta, hogy elhagyja a szülői házat, és önálló életet kezd. Sajnos munkája nem mindig akadt, ha pedig mégis, leginkább cipekednie kellett. Akkoriban jelentkeztek gerincproblémái, ami miatt kés alá kellett feküdnie. Az első Megasztárt a kórházból nézte végig, amire azért nem jelentkezett, mert azt hitte, sztárcsapatot akarnak összeállítani.

Caramel régóta foglalkozik a zenéléssel, rengeteg saját szerzeménye van. Demóival már végigjárta a nevesebb kiadókat, ahol sorra elutasító választ kapott. A Caramel becenevet egyik barátja ragasztotta rá, de azt egyikük sem sejtette, hogy nemsokára ezen a néven fogja ismerni az egész ország. 2004 őszén jelentkezett a Megasztár induló 2. szériájába.

Caramel már a show elején nagy népszerűségre tett szert, mivel az ő és Bartók Eszter számát játszották a rádiók. Közben sajnos kiújult a gerincsérve, ezért kevesebbet táncolt. 2005. április 30-án 12 000 ember előtt énekelt a Papp László Arénában és végül ő nyerte meg a szériát is. A Megasztárban való debütálása óta kiadott három öt kislemezt, melyek a magyar kislemezlistákon előkelő helyen végeztek, majd pedig három albumot is készített. Bemutatkozó lemeze a Dalok 2005-ben jelent meg, melyet követte 2006-ban a Nyugalomterápia és az Újrahangolva. Caramel igyekezett olyan hangulatú lemezeket összeállítani, melyek a mai rohanó világban megnyugtatják az embereket. Eközben továbbra is azon dolgozik hogy megmutassa rajongóinak hogy lehet a szeretet és nyugalom világában is élni.

Album(ok):

2005: Dalok
2006: Nyugalomterápia
2006: Újrahangolva

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.