Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


bnf

2010.01.02

BNF

2008 decemberében a zsúfolt amsterdami repülőtéren pár fiatal srác várakozott arra, hogy induljon a gépük. Az egyikük Nick volt, aki ha teheti mindig magával viszi kedvenc gitárját, mert már megtanulta, hogy akár 2 szinkron munka között, vagy akár a repülőtéren várakozva remek lehetőség adódik arra, hogy vagy saját dalait írja, vagy esetleg magát és az arra járókat szórakoztassa! Egy házsártos várakozó megpróbálta leállítani az éppen kialakuló kis koncertet, erre Nick magyarul beszólt neki, és Bat ezt hallva odament hozzá, majd kiderült, hogy Nick és Bat ugyanarra a Magyarországra tartó gépre várakoznak és az is, hogy mindketten zenével foglalkoznak. Nem sokkal később egy karaoke partyra mentek, ahová Nick már egy régi barátját, Franket is magával vitte. Ő eleinte nem akart csatlakozni, de az addigi harmadik tag visszalépése után Nicknek és Batnak sikerült rávennie, hogy beszálljon az együttesbe.
BAT
Bat, azaz Zorigt Batjin 1986. május 3-án született Budapesten. Szülei Mongóliából származnak, de Magyarországon jártak egyetemre, így került a családja hazánkba. Gimnáziumi évei alatt atletizált, mégpedig középtávfutó volt és rengeteg versenyen vett részt: többször volt országos bajnokságon dobogós. A gimnáziumi évek végére abbahagyta az atlétikát és elkezdett focizni. A sport mellett érdekelte az éneklés ezért önszorgalomból elkezdte látogatni a fővárosi karaoke klubokat. Egy angol zongorista tanácsolta neki, hogy képeztesse hangját, de az énekléssel nem érte be, így elkezdett foglalkozni basszusgitározással is. Bat nemrégiben sikeres vizsgákat tett és megszerezte diplomáját!
Szabadidejében szeret a barátaival lenni, moziba járni, valamint pókerezni.
NICK
Nick, azaz Nagy Viktor 1986. március 29-én született Budapesten. Már pár napos korában felfigyeltek hangjára, mert gyönyörűen sírt! Gyermekkorát Amerikában töltötte, innen ered a tengerentúli zene iránti vonzalma. 6 éves kora óta énekel, de nem csak az énekhangját, hanem a beszédhangját is ismerhetjük, ugyanis mindennapjait szinkronstúdiókban tölti. Az elmúlt pár évben szinte nem volt olyan hétköznap, hogy ne kölcsönözte volna hangját valamelyik híres, fiatal színésznek. Számos népszerű zenekar lemezén vokálozott, mint például a Hooligans vagy épp legutóbb barátja, Fekete Dávid kérte fel, hogy az ő lemezén is közreműködjön.
Szabadidejét stúdiókban, ének és gitárórákon, valamit edzőteremben tölti.
FRANKIE
Frankie, azaz Márton Ádám 1986. augusztus 26-án született Gyöngyösön. Itt is kezdte tanulmányait majd felköltözött Budapestre, ahol beiratkozott egy művészeti gimnáziumba. Az iskola keretein belül számos rendezvényen, köztük tv-s adásban és egyéb kisebb-nagyobb zenei esteken lépett fel, énekesként. Országos hírű énektanárokhoz iratkozott be és az ő javaslatukra az éneklés mellett gitározni is megtanult.
A zenehallgatás mellett kedvenc időtöltése, hogy dalokat ír, illetve szerkeszt. Emellett imád főzni: a specialitások területén is igazi konyhamester. Örök szerelme Mex, a hűséges kutyája.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.